Karriere i INC Gruppen

Vil du være med på laget?

Velkommen til vår karriereportal. Her kan du sende inn søknad på en av våre ledige stillinger, sende inn en åpen søknad eller registrere deg for å få beskjed om aktuelle jobbmuligheter.

Vi er alltid på jakt etter de gode hodene som kan være med å utvikle Fjord Base og INC Gruppen videre.

Sveiser/platearbeider

West Industri Service AS (WIS) produserer, monterer og vedlikeholder rørsystemer, stålkonstruksjoner og mekaniske anlegg. Vi er lokalisert i moderne lokaler på Botnastranda i Florø. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter dyktig medarbeider for snarlig tiltredelse.

Har du fagbrev eller lang erfaring som platearbeider og behersker sveising? Da kan dette være en stilling for deg. Arbeidet vil omhandler produksjon i verksted og montasje-/ utrustningsarbeid. Du må like varierte arbeidsoppgaver, være strukturert, kunne organisere arbeidet på en god måte og arbeide selvstendig i henhold til tegninger og spesifikasjoner.

Vi tilbyr spennende og varierte utfordringer i ryddige arbeidsforhold!

Søknadsfrist: 17. juli

Les mer om stillingen og søk her!

Send inn åpen søknad!

  • Åpen søknad til Saga Fjordbase
    Saga Fjordbase er baseoperatør som leverer totale logistikktjenester på den største forsyningsbasen i Norge. Send gjerne inn en åpen søknad, eller ta kontakt med oss om du har spørsmål.
  • Åpen søknad til WIS Gruppen
    WIS Gruppen består av West Industri Service, WIS VVS og WIS Møre. Selskapene produserer og monterer rørsystem og stålkonstruksjoner til skip, offshore og landbasert industri. I tillegg utfører de rørlegging i både privathus, industri- og forretningsbygg, offentlige bygg og på utendørs områder.

Hopp til verktøylinje