Eurofins Havlandet utvider igjen

Ett år etter at nybygget til Eurofins Havlandet (EHL) står klart er selskapet allerede blitt større, og de kan snart tilby flere analysemetoder innenfor fisk i tillegg til analysemetoder for fôr. De er nemlig i full gang med en ny ombygging på laben, og planen er at det nye delen vil stå klar fra 1.juli. 

I fjor kom nyheten om at det globale selskapet Eurofins har kjøpt opp tidligere Havlandet Forskningslaboratorium, og de har nå etablert et kompetansesenter på Fjord Base.  

På samme tid i fjor hadde EHL 10 ansatte, og nå har de hele 17 flinke medarbeidere. Arbeidsstokken har altså økt med nesten 50% det siste året. Gjennom et utvidet tilbud av tjenester bidrar selskapet til flere arbeidsplasser, både på basen hvor laboratoriet er lokalisert, men også Florø og Kinn Kommune.  

Bilde: Aktiviteten er høy hos Eurofins Havlandet for tiden! Foto: Photoevent

Se hele magasinet INC Nytt her: