Hvordan er livet som trainee hos oss?

Framtidsfylket sitt traineeprogram er fylkesdekkende og gir nyutdannede muligheten til å jobbe ett år hos arbeidsgivere fra flere ulike fagfelt. Siden august har vi hatt Amalie Valvik som trainee i Saga Fjordbase. Hun har arbeidet på flere områder, og allerede vært innenfor både økonomi på logistikksenteret, prosjektledelse og logistikkflyt. Amalie ble nylig ferdig med en bachelor innen økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI, hvor hun hadde fordypning i prosjektledelse.  

Hun synes at tiden som trainee har vært en fantastisk opplevelse så langt. Hun har fått et solid innblikk i de ulike avdelingene, og lært hvordan de operasjonelle aktivitetene fungerer. 

I tiden i Saga Fjordbase har jeg møtt mange kjekke folk og utviklet meg fort. Både faglig men også personlig!

Hun søkte på stillingen fordi den virket som en spennende stilling hvor hun kunne lære masse nytt, ha høyt tempo på arbeidshverdagen og utvikle seg. I tillegg gledet hun seg til å bruke utdanningen sin i praksis. Forventningene har virkelig innfridd! Florøjenta synes Fjord Base er en attraktiv arbeidsplass og hun kan anbefale alle som er i tvil om å søke en trainee stilling! Det er et sosialt år man ikke glemmer, hvor man blir godt ivaretatt. 

Er du vår neste trainee?

Saga Fjordbase vil søke en ny trainee innenfor bærekraft, innovasjon og digitalisering. Dette blir en svært spennende stilling. Den blir lyst ut på Framtidsfylket sine sider. Mer informasjon om å bli trainee gjennom Framtidsfylket finner du her!

Bilde: Amalie Valvik er trainee i Saga Fjordbase og stortrives! Er du vår neste? Foto: Mohammed Galal

Se hele magasinet INC Nytt her: