Trivsel i INC Gruppen

Blant våre nyansettelser har vi fått mange unge, kloke holder inn i INC Gruppen. Vi bestemte oss derfor for å oppdrette “INC Ung” som skal samle alle som er født i 1987 eller tidligere på tvers av selskap to ganger i året. Vi rakk akkurat å arrangere det første møtet for «INC Ung» før landet stengte ned den 12. mars.  

Vi unge fikk dermed en hyggelig samling på Vesle Kinn der vi ble bedre kjent på tvers av selskapene. På Vesle Kinn fikk vi smaksprøver samtidig som bartender Tarjei fortalte oss om egenskapene til de ulike ølsortene. Det ble en hyggelig og sosial kveld, og vi gleder oss til å fortsette med samlingene. 

 

INC Velforening 

Naturlig nok har Velforeningen vår stått stille i mars og april. Men før det fikk vi arrangert enn samling der vi dro sammen på konsert med Odd Nordstoga. Vi spiste god pizza på Bolette i forkant av konserten. Han sang og spilte både nye og gamle låter, og det ble en veldig fin kveld. 

I mai kunne vi endelig ta fatt på fjellturene igjen. I år har vi valgt ut 8 forskjellige turmål i kommunen. Den 13. Mai gikk vi på Ytre Strandastøylen og Middagsnipa. Turen inneholdt alle årets årstider, men vi fikk likevel både fin utsikt og kveldsol på toppen. I tillegg fikk vi servert ost og kjeks, samt god spekepølse og sjokolade av magiske Merete. Vi gleder oss til neste tur! 

I Velforeningen er vi så heldige at vi har et godt hyttetilbud. Nytt av året er at vi vi har tilbud om både en vinterhytte på Harpefossen og en sommerhytte på idylliske Svanøy.
 

Sykler vi til jobben? 

I år som i fjor deltar vi i den landsdekkende kampanjen «Sykle til jobben». Vi har allerede tjuvstartet med en forkampanje som de kalte «Hjemmegym», hvor bygg 63, med lagleder Hans-Eivind Heggø stakk av med seieren. Dette er et godt tiltak som ikke bare gjør oss mer aktive, men som også tester konkurranseinstinktet vårt. I år har vi deltakerrekord, og vi ligger godt an både kommunalt og nasjonalt. 

Bilde: Her ser vi en liten del av INC Ung, samt noen av fjellturene som har preget Velforeningen i år. Foto: Photoevent / Erik Jakobsen / Merete Haarklau

Se hele magasinet INC Nytt her: