Stig Førde og Arild Moe avslutter avtalen med et noe alternativt og koronavennlig håndtrykk.

Fjord Base signerer kontrakt med Ramco på 10 nye år!

Nylig signerte Fjord Base AS og Ramco Norway en forlengelse av kontrakten som omhandler areal – og bygg utleie på basen.

Denne avtalen er bygget på en langsiktig strategi og godt samarbeid mellom de to selskapene. Ramco har vært etablert på Fjord Base siden 1991, og har her etablert sitt norske hovedkontor. Selskapet er en av de største arbeidsgiverne på basen, og denne kontrakten er med på å sikre fasiliteter for leveringsdyktighet og arbeidsplasser i lang tid fremover.

I tiden som kommer vil selskapene fortsette å videreutvikle seg, og administrerende direktør i Ramco, Arild Moe forteller at de arbeider med flere spennende prosjekt. De har høyt fokus på investeringer, spesielt innenfor automatisering, og er glade for å være etablert på en så samarbeidsvillig og seriøs aktør som Fjord Base. Fjord Base er en utmerket samarbeidspartner som tilrettelegger for gode fasiliteter og aktivt bidrar til at vi kan utvikle oss som selskap forteller han.

Stig Førde forteller at Ramco er en viktig aktør for oss her på Fjord Base, og spesielt for aktiviteten som omhandler OCTG. Han er veldig glad for det gode samarbeidet selskapene har.