Åpning av kontorene i INC Gruppen, men ikke normalisering

Denne meldingen delte vi med våre ansatte i dag. Deler den her om noen kan ha nytte av den?

På mandag 4. mai kommer de fleste som har hatt hjemmekontor tilbake på jobb ettersom Norge skal gå mot en åpning. Men vi minner alle om at vi må fortsette å følge smittevernreglene videre og ikke gå mot en normalisering.

Det viktigste er at de som har symptom på forkjølelse/influensa skal holde seg hjemme inntil en dag etter symptomfri​. Videre må vi fortsette forholde oss til smitteverntiltak i bedriften basert på FHI sine retningslinjer som å  vaske hendene og holde en avstand på minst to meter til hverandre. Vi skal unngå fysisk kontakt og minimere risiko for spredning via felles kontaktpunkt som kaffemaskin og dørhåndtak. HR sørger for tilgjengelig antibact og plasthansker på toalett, kaffistasjoner og kopirom og hyppigere renhold.​

Vær oppmerksom på at om du velger å oppholde deg innen 2 meter fra en person i mer enn 15 minutter, så vil du bli satt i karantene om vedkommende får påvist smitte i en påfølgende periode. Dette vil også gjelde om du har hatt fysisk kontakt med vedkommende eller om du har blitt hostet på.

Forhåndsregler til de som skal tilbake på kontoret:

  • Holde deg på cellekontorene, og være bevisst hvor du beveger deg dersom du må ut i andre avdelinger
  • Spise lunsj i utgangspunktet på kontoret, hvis en samler seg i grupper max 5 i lag med 2 meters avstand.
  • Ta en ekstra overflatevask hver dag.
  • Alle stempler seg inn på telefonen
  • All møteaktivitet må det være minimum 2 meters avstand i rommet og maks 5 personer

​God langhelg og velkommen tilbake til dere som skal på kontoret på mandag. Til dere som arbeider i langhelga – takk for at dere holder Fjord Base i gang. Hver dag, hele året.