40 år som solid elektrobedrift!

En augustdag i 1979 startet Per Nødseth, Odd Batalden og Joar Nødseth selskapet NBN Elektro. Målet med etableringen var å skape flere arbeidsplasser i Florø, og Per var daglig leder. Sammen med Elfrid Nødseth, var de fire lenge drivkreftene til selskapet.  

Elfrid er også den som pr. dags dato har vært lengst styreformann med sine 16 år i styret. I desember 2004 tok sønnen til Per, Anders Nødseth over selskapet og påtok seg ansvaret for daglig drift.  

I fjor hadde selskapet jubileum, og Per forteller at 40 år har flydd forbi. Tiden har inneholdt både oppturer og nedturer, og samtidig har selskapet funnet sin plass et tøft marked. Det er mange flinke elektrobedrifter i nærområdet, og det er tøft å alltid være konkurransedyktig. Lønnsomheten og antall ansatte har variert gjennom førti år, men det har aldri vært spesielt dårlig. Noe av grunnen til dette er at selskapet har hatt mange gode kunder. Flere av kundene til selskapet har de hatt helt siden oppstarten. Samtidig kommer det stadig til nye kunder og nye, spennende markeder. 

Per og Anders forteller at de har vært heldige og funnet særdeles flinke medarbeidere, og mange har lang fartstid i selskapet. Det er mange som har gjort en viktig jobb for NBN , men det rettes en spesiell oppmerksomhet til Ole Erik Thingnes som er leder for bedriften i Naustdal, Pål Hillersøy som er prosjektleder, samt Paul Børge Aase som er daglig leder i NBN Automasjon. De gjør en viktig jobb med å utvikle NBN Elektro for fremtiden.  

NBN Elektro ser fremover, gleder seg og er klar for nye 40 år i bransjen! 

  • NBN Elektro sine tre første damer på plass! Her ser vi (f.v.) Ruth Batalden, Elfrid Nødseth og Sissel Eikefjord

  • NBN Elektro representert på en boreplattform på Ankerløkken på tidlig 80-tallet. Her ser vi (f.v.) Leif Sagen, Jarl Aarseth, Lars Berle, Nils Knappskog, Odd Batalden, Svein Nødseth, Arild Ytre Hauge og Per Nødseth.

  • Nye drivkrefter fortsetter å utvikle NBN Elektro videre. Her ser vi (f.v.) Per Nødseth, Ole Erik Thingnes, Anders Nødseth og Pål Hillersøy.

Se flere nyheter og hele magasinet INC Nytt her: https://issuu.com/atilaa/docs/inc_nytt_-_desember_2019